Me olemme Talent Base!

Riviin mahtuu, hae heti!

Informaationhallinnan konsultti

Kokenut informaationhallinnan ammattilainen, etsitkö meitä?

Etsitkö työnantajaa, joka arvostaa laajaa informaationhallinnan tuntemustasi, syvällistä asiaosaamistasi jollakin sen osa-alueella ja projektikokemustasi liiketoimintalähtöisissä informaationhallinnan hankkeissa? Haluatko projekteihin, joissa pääset hyödyntämään rautaisen asiaosaamisesi lisäksi myös fasilitointi- ja esiintymistaitojasi?

Hae meille, jos edellytät työnantajaltasi monipuolista ja vaihtelevaa työtä vaativissa IT-projekteissa sekä maan parhaita osaajia kollegoiksi. Jos lisäksi arvostat byrokratiavapaata työskentelykulttuuria sekä vapautta ja työkaluja kehittää itseäsi ja meitä, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri me olisimme se oikea työpaikka sinulle.

Tällä hetkellä meillä on erityisen paljon tarvetta asiantuntijoista tietosuojahankkeisiin, mutta olemme kiinnostuneista kaikenlaisesta tiedonhallinnan osaamisestasi.

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Informaationhallinnan konsultti” viimeistään 31.07.2017 mennessä osoitteeseen: jobs(at)talentbase.fi.

Tiedustelut tehtävästä ainoastaan välillä 15.6.-30.6.2017:

Katja Leppälä, Service Area Lead, Information Management, +358 50 483 4129 katja.leppala(at)talentbase.fi

Avoin haku

Rekrytoimme jatkuvasti avoimella haulla kollegoiksemme kokeneita osaajia, jotka tuovat mukanaan uusia menetelmiä, osaamista ja näkemystä. Kerro meille itsestäsi ja tavoitteistasi, sekä millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Asiakkaamme voi etsiä juuri kaltaistasi asiantuntijaa, joten täytä heti alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. CV:täsi voimme tutkia yhdessä myöhemmin.

Hae meille töihin