”Me Talent Basella haluamme varmistaa, että olemme alamme huipulla vielä 20 vuodenkin kuluttua. Siksi panostamme jatkuvasti koulutuksiin ja ammattitaidon ylläpitoon. Jaamme tietoa ja jalostamme sitä yhdessä asiakkaidemme hyväksi.”

Tule mukaan yhteisöön, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään haastavien tehtävien ja ammattitaitoisten kollegoiden parissa.

Onko Talent Base sinun paikkasi?

Liittyessäsi porukkaamme pääset osalliseksi kaikesta seuraavasta

Monipuoliset projektit

Projektimme ovat yleensä suuria ja kompleksisia hankkeita, joissa riittää haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä kokeneellekin tekijälle. Pääsemme jatkuvasti myös hankkimaan ja hyödyntämään uusia taitoja ja teknologioita.

Huippukollegat ja oma tutor auttavat kehittymään

Olemme alamme parhaita osaajia ja keskuudessamme elää kannustava jakamisen kulttuuri. Autamme toinen toistamme ja neuvoa sekä vinkkejä on helppo kysyä joko yhteisissä tapaamisissamme tai Slackissa. Lisäksi jokaisella on oma nimetty tutor, joka auttaa ammatillisessa kehittymisessä sekä toimii tukena ja olkapäänä työelämän tyrskyissä. Osaavien kollegoiden seurassa jokaisen oma osaaminen kasvaa jatkuvasti.

Parhaat työvälineet ja koulutusmahdollisuudet

Talent Basella jokainen saa itse valita millä laitteilla työskentelee, oli se sitten Mac, PC, iPhone, tai Android. Pakettiin kuuluu luonnollisesti myös internet-yhteys kotiin, sekä muut tarvikkeet sujuvaan töiden tekemiseen.

Henkilökohtaisen vuotuisen koulutusbudjetin käytämme haluamallamme tavalla ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi järjestämme jatkuvasti yhteisiä koulutuksia ajankohtaisista aiheista ja menetelmistä.

Vietämme suuren osan työajasta asiakkaillamme, mutta huolehdimme samalla Talent Base -hengestä

F2F-perjantait

Kokoonnumme kuukausittain yhdeksi perjantai-iltapäiväksi omalle toimistollemme, käymme läpi yhteisiä asioita, ajankohtaisia aiheita, projektikuulumisia sekä sparraamme toisiamme. Tarjolla on aina pientä purtavaa ja joskus hiukan suurempaakin, kuten kokin paikan päällä grillaamia burgereita.

Juhlat ja tapahtumat

Vaikka olemmekin aikuisten ihmisten työpaikka, mekin juhlimme. Emme ihan viikottain, koska toipuminen vie aikansa, mutta meille riittävän usein. Vuosittaisiin perinteisiimme kuuluu mm. yhteinen viikonloppumatka ja kesäjuhlat, joihin avecitkin ovat lämpimästi tervetulleita.

Harrastustoiminta

Juhlien lisäksi järjestämme noin joka toinen kuukausi mielenkiintoisia vapaa-ajan tapahtumia, joista pönötys on kaukana. Olemme käyneet retkeilemässä ja herkuttelemassa kokin avotulella valmistamalla ruoalla Nuuksiossa, katsomassa Susijengin korispeliä, teatterissa, maastopyöräilemässä, konserteissa sekä kokanneet porukalla sadonkorjuuaterian.

Toimiva, viihtyisä toimisto

Muutimme 2017 uuteen, toiveidemme mukaan täysin remontoituun toimistoon. Tiloistamme löytyy yhteisöllinen avokonttori säädettävillä työpöydillä, kahvio, hiljainen siipi sekä neukkareita ja puheluhuoneita. Taukoviihdettä ja rentoutusta tarjoavat mm. pöytäfutis, hierontatuoli ja kattoterassi. Lisäksi toimistolla on ammatillinen kirjasto, jonka valikoimaa laajennamme jatkuvasti. Ja niin, meillä on myös todella hyvää kahvia.

Kattavat vakuutukset ja työterveyshuolto

Perustyöterveyden lisäksi Talent Base tarjoaa työntekijöilleen laajan terveysturvan, vapaa-ajan vakuutuksen, matkavakuutuksen sekä vuosittaisen hammashoitobudjetin.

Lounas- ja virike-edut

Tämä nyt on melko lailla itsestäänselvyys, mutta Talent Base tarjoaa työntekijöilleen myös lounasedun sekä vähemmän itsestäänselvyytenä virike-edun kulttuuririentoja ja urheilua varten.