Panu Lempiäinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

  • Myynti

Toimittajataustainen viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen

Olen tiedottamiseen, digitaaliseen markkinointiin ja valokuvaamiseen erikoistunut markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Urani on edennyt toimittajan työn, bloggaamisen ja kustannustoimittamisen kautta yritysviestintään. Talent Basella toimin sisällöntuottajana sekä markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijana.

Mielestäni sisällöntuottajan tehtävä on kääntää tylsät asiat kiinnostaviksi ja vaikeat helpoiksi. Päivittäisessä työssäni näppäimistöltäni syntyy sisältöä sekä sisäisiin että ulkoisiin tarpeisiin. Laadin sosiaalisen median postaukset ja dokumentoin Talent Base -elämää kuvin ja videoin. Hion julkaisukuntoon sekä nettisivujen tekstit että asiantuntijoidemme blogikirjoitukset. Vastaan myös Google Ads- ja Facebook-mainonnastamme.

Koulutukseltani olen kotimaisen kirjallisuuden FM sekä mainonnan ja yritysviestinnän tradenomi. Graduni Jari Tervon Myyrä postmodernina historiallisena romaanina palkittiin Helsingin yliopistossa lukuvuoden 2015–2016 parhaana kotimaisen kirjallisuuden opinnäytteenä.