Vesa Kangasperko

Senior konsultti

  • Lean agile

Intohimoni on suunnitella ja toteuttaa toimenpiteitä, jotka auttavat yrityksiä uudistumaan ja ihmisiä valmistautumaan muutoksiin omassa työssään.

Laaja liiketoiminnan- ja johtamisen kokemukseni yhdistettynä muutoskonsultin työhön antavat minulle hyvän pohjan ymmärtää yritysten muutoshaasteita.

Minulla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus johtamisesta ja johtamiskulttuurin kehittämisestä erilaisissa toimintaympäristöissä. Olen muun muassa toiminut projektipäällikkönä projektissa, jonka tuloksena Romaniaan syntyi tehdas yhdeksässä kuukaudessa ”tyhjästä”. Olen myös auttanut lähes tuhatta ihmistä eteenpäin muutostilanteissa ja toisaalta valmentanut satoja johtajia ja esimiehiä valmentavan johtamisotteen käyttöönotossa ja johtamiskulttuurin kehittämisessä.

Erityisesti minua innostaa toimia sen hyväksi, että digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet ja ihmisen tekemä työ saadaan yhteensovitettua parhaalla mahdollisella tavalla. Ajattelen, että muutos on aina henkilökohtainen matka, joka alkaa ihmisestä.

Associated Certified Coach

Everything DiSC Certified Facilitator

The Five Behaviors Accredited Facilitator