Oppaita digitaalisen liiketoimintasi tehostamiseen

Julkaisemme liiketoimintalähtöisiä ja käytännönläheisiä oppaita, joiden avulla kehität digitaalista liiketoimintaasi. Oppaamme käsittelevät muun muassa ketterää kehittämistä ja sisällönhallintaa.

Alansa parhaiden asiantuntijoiden neuvoja ja näkemyksiä yksissä kansissa

Kaikki oppaamme ovat kokeneiden asiantuntijoidemme kirjoittamia, ja saat niistä syventävää ja käytännönläheistä tietoa digitaaliselle liiketoiminnalle merkittävistä aiheista. Tutustu oppaisiin alta ja lataa yksi tai vaikka kaikki!

Opas monikanavaisen sisällönhallinnan ratkaisun valintaan

Sisällönhallintaa sanotaan digitaalisen liiketoiminnan sveitsiläiseksi linkkuveitseksi. Se mahdollistaa monikanavaisen asiakasdialogin ja optimoivat toimenpiteet, joilla parannat digitaalisen liiketoimintasi mittareita.

Oppaan lukemalla opit, miten valitset organisaatiollesi sopivimman ratkaisun sisällönhallintaan ja miten parannat asiakaskokemusta sisällönhallinnan avulla.

Lataa tästä

Ketterän kehityksen ostajan opas – onnistu sopimuksissa

Jos haluat tehdä IT-kehitystä ketterästi, tämä opas on sinulle. Oppaan avulla opit ymmärtämään, miksi ketterä kehittäminen vaatii lähestymistavan muutosta paitsi kehitystyössä myös sopimusten laatimisessa.

Oppaan avulla opit neuvottelemaan ja laatimaan sopimukset niin, että ne tukevat ketterää kehitystä mahdollisimman hyvin.

Lataa tästä

Ota yhteyttä

Etsitkö sopivaa asiantuntijaa tai haluatko keskustella palveluistamme? Kerro, kuinka voimme auttaa.

Ota yhteyttä