”Autamme asiakkaitamme perustamaan datalähtöisempää liiketoimintaa ja kehittämään siinä tarvittavia ratkaisuja.”

– Jussa Klapuri, palvelualueen asiantuntija

Edistynyt analytiikka ja tekoäly

Informaation kiistattomasta arvosta huolimatta sen hyödyntämisen keinojen ja kaupallistamisen mahdollisuuksien tunnistaminen on toisinaan vaikeaa.

Kasvava mahdollisuuksien kirjo tarkoittaa myös moninkertaista käytettävissä olevien työkalujen ja ratkaisujen määrää.

Oli kyse sitten verkkopalveluiden personoinnista, huollon ennustamisesta, luonnollisen kielen käsittelystä tai konenäöstä, asiantuntijamme auttavat koko kehitysprojektin ajan – ratkaisun ideoinnista ja konseptoinnista aina kehitykseen ja jalkautukseen. Testaamme konseptien toimivuuden tyypillisesti muutaman viikon mittaisilla pilottiprojekteilla, joiden pohjalta voit tehdä päätöksen laajemmasta investoinnista.

Koska edistyneen analytiikan ratkaisut eivät elä tyhjiössä, suunnittelemme ratkaisut huomioiden olemassa olevan järjestelmäarkkitehtuurin, käyttäjäkokemuksen sekä huomioimme mahdolliset vaikutukset tietosuojaan. Autamme myös tunnistamaan mahdolliset puutteet datan laadussa ja informaationhallinnassa, jotta analytiikka voi pohjautua luotettavaan dataan.

Palvelumme

Käyttötapauskartoitus

Oletko kiinnostunut kokeilemaan, mitä sovelluskohteita edistyneellä analytiikalla, datatieteellä tai tekoälyllä voisi olla yrityksessänne, mutta et ole täysin varma mistä aloittaa? Kahden viikon kartoitusprojektin aikana käymme läpi liiketoimintatavoitteenne ja olemassa olevat datavarantonne sekä tunnistamme ja kuvaamme potentiaalisimmat käyttötapaukset.

Pilottiprojektit

Testaamme asiakkaamme tunnistaman käyttötapauksen 2-6 viikon mittaisessa intensiivisessa projektissa, joka tähtää todistamaan käyttötapauksen ja sen taustalla olevan liiketoimintamallin mahdollisimman kustannustehokkaasti. Jokaisen kahden viikon sprintin jälkeen projektia joko ohjataan löydösten mukaisesti, tai käyttötapaus todetaan valmiiksi tuotteistamiselle.

Ratkaisun tuotteistaminen

Matka toimivasta koneoppimismallista tuotteistettuun palveluun on usein pitkä. Autamme asiakkaitamme tuotteistamaan datalähtöiset palvelunsa tuomalla mukaan osaamisemme ratkaisumuotoilusta:

  • Konseptointi ja ratkaisun suunnittelu
  • IT-arkkitehtuuri ja tekninen suunnittelu
  • Tuoteomistajuus
  • Projektin jalkautus

Operatiivinen malli

Autamme asiakkaitamme perustamaan edistyneen analytiikan tiimin tai funktion, sekä määrittämään ja jalkauttamaan heille parhaiten sopivat toimintamallit. Kuvaamme tiimi-, ja organisaatiorakenteet, prosessit, hallintamallit, osaamisprofiilit sekä työskentelytavat analytiikkaa tekeville osapuolille. Työn tuloksena syntyy yhdessä sovitut käytännöt, jotka tehostavat uusien projektien käynnistämistä, tiedon uudelleenkäyttöä ja tuovat läpinäkyvyyttä työhön.

Kysy lisää!

Jussa Klapuri, palvelualueen asiantuntija

edistynyt analytiikka ja tekoäly