”Digitalisaatio muuttaa jokaista toimialaa ja tuo yrityksille aivan uudenlaisia haasteita. Perinteiset toimintatavat menettävät tehoaan, kun kehittämisen kompleksisuus ja digitalisaation mahdollistama nopeampi sykli luovat aivan uudenlaisen toimintaympäristön. Ketterät toimintatavat ja johtamiskäytännöt takaavat kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.”

– Tuuli Pesonen, senior konsultti

Ketterän toiminnan koulutustarjonta

Olemme kouluttaneet ketteriin menetelmiin satoja henkilöitä koodarista kehitysjohtajaan. Olemme saaneet pitämistämme koulutuksista hyvää palautetta, ja koulutustemme palautekeskiarvo on 4,21 (asteikolla 1–5). Järjestämme koulutuksia sekä suomeksi että englanniksi.

Suuren osan koulutuksista järjestämme suoraan yritysten kanssa. Yritykselle se on kannattavaa, jos osallistujia enemmän kuin viisi henkilöä. Tarvittaessa räätälöimme kurssit yrityksenne tarpeisiin.

Koulutustarjontamme kattaa yleisemmin Lean Agilen sekä muun muassa SAFe-mallin. Julkisen kurssitarjontamme löydät Tieturista ja Oppia.fi-verkkokaupasta. Linkeistä pääset tutustumaan kurssikuvauksiin, hintoihin ja ilmoittautumaan sopivalle kurssille.

Kouluttajiimme voit tutustua täällä.


Kysy lisää!

Tuuli Pesonen, senior konsultti

Tuuli Pesonen