”Lean Agile tähtää tehokkaimpaan mahdolliseen tapaan toteuttaa kehitystyössä ne kaikkein olennaisimmat asiat. Teoriat on helppo opetella, mutta todellisen muutoksen tekevät ihmiset. Kun organisaatiosta löytyy rohkeus ja tahto kokeilun ja palautesyklien kautta oppimiseen, me tuemme matkalla muutokseen.”

– Reni Waegelein, Palvelualueen vetäjä

Ketterä muutos

Ketterä muutos auttaa organisaatiota toimimaan paremmin nopeasti muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Muutos voi lähteä pienestä liikkeelle, mutta saat parhaan hyödyn, kun se ulottuu koko organisaatioon.

Ketterän muutoksen tekevät ihmiset. Myös muutos viedään läpi ketterästi, pienissä, nopeissa erissä – kokeilujen ja palautesyklien avulla.

Lean Agile on kokoelma teorioita ja oppeja, jotka on helppo opettaa ja opetella, mutta vasta käytäntö opettaa ja osoittaa, mikä toimii ja mikä ei. Muutosta edistettäessä on tärkeää olla rohkea ja koko ajan hereillä huomaamaan, onko suunta oikea. Muutos tehdään pienin, nopein ja jatkuvin askelin.

Kuinka laajan muutoksen haluat tehdä?

Asiantuntijamme suunnittelevat muutosmatkan, asettavat kanssanne tavoitteet muutokselle, kouluttavat organisaatiolle perustaidot, käynnistävät muutokset ja jalkauttavat uudet toimintatavat. He arvioivat organisaation eri osien maturiteettia Lean Agile -muutoksessa ja ehdottavat toimenpiteitä. He fasilitoivat suunnittelutilaisuudet sekä ideoivat uusia tuulia muutoksen edistämiseksi.

Kysy lisää!

Reni Waegelein, Palvelualueen vetäjä