Hae meille

Etsimme jatkuvasti riveihimme kokeneita asiantuntijoita, jotka tuovat mukanaan uusia menetelmiä, osaamista ja näkemystä.

Lue millainen työpaikka olemme

Haussa tällä hetkellä

Skaalautuvien ketterien menetelmien konsultti

Lean ja Agile -tiimimme kasvaa ja etsimme joukkoomme skaalautuvien ketterien menetelmien asiantuntijaa. Sinulla on jo kokemusta skaalautuvista ketteristä menetelmistä, kuten SAFe, mahdollisesti myös muista kuten DA tai LeSS. Olet ollut mukana ottamassa malleja käyttöön suurissa organisaatioissa. Haluat olla mukana kehittämässä ketteriä organisaatioita.

Työpaikan sijainti on Espoo, pääkaupunkiseutu

Edistyneen analytiikan konsultti

Tehtäväsi on tuoda yritykseen lisää edistyneen analytiikan osaamista ja kehittää palvelua liiketoimintalähtöisten ratkaisujen tuottamiseksi asiakkaille. Sinulla on kokemusta datan käsittelystä ja analysoinnista, tulosten visualisoinnista ja osaat esittää tulokset asiakkaalle selkeästi ja ymmärrettävästi ja autat asiakasta tekemään niiden perusteella toimivat ja älykkäät ratkaisut.

Työpaikan sijainti on Espoo, pääkaupunkiseutu

Informaationhallinnan konsultti

Kasvatamme informaationhallinnan tiimiämme ja etsimme joukkoomme useita informaationhallinnan ammattilaisia, joilla on laaja ymmärrys alueesta kokonaisuutena, syvällisempää osaamista jostakin sen osa-alueesta ja projektikokemusta liiketoimintalähtöisistä informaationhallinnan hankkeista.

Työpaikan sijainti on Espoo, pääkaupunkiseutu

Information Management Specialist

Letar du efter en arbetsgivare som uppskattar din breda och djupa kunskap inom information management, din specialkunskaper i specifika IM-områden och din erfarenhet av affärsfokuserade data-management projekt?

Har du expertkunskaper inom Master Data Management, Data Quality, Data Governance, eller Business-/Information Architecture? Har du jobbat som en konsult förut?

Ort: Stockholm, Sverige

Data Engineer

We are looking for experienced Data Engineers to build and expand our team of advanced analytics experts. In typical customer assignments, your responsibilities typically include designing, building, and optimizing data platforms, as well as making data available for all relevant parties.

The position is based in Espoo, Finland

Avoin haku

Kerro meille itsestäsi ja tavoitteistasi, sekä millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Asiakkaamme voi etsiä juuri kaltaistasi asiantuntijaa, joten täytä heti alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. CV:täsi voimme tutkia yhdessä myöhemmin.

Mietitkö vielä, onko Talent Base sinun paikkasi?

Lue millainen työpaikka olemme

Hae meille töihin