Hae meille

Etsimme jatkuvasti riveihimme kokeneita asiantuntijoita, jotka tuovat mukanaan uusia menetelmiä, osaamista ja näkemystä.

Lue millainen työpaikka olemme

Me Talent Basella haluamme olla alamme huipulla vielä 20 vuodenkin kuluttua.

Vaikka olemme jo alamme parhammistoa, panostamme silti – ja juuri siitä syystä – jatkuvasti ammattitaitomme ylläpitoon. Jaamme osaamistamme toinen toisillemme ja jalostamme sitä yhdessä asiakkaidemme hyväksi alan parhaita teknologioita hyödyntäen.

Meillä työskentelet matalan hierarkian organisaatiossa, jossa jokainen tiimimme jäsen on osa ykkösketjua. Yhteisössämme pääset kehittymään suurissa ja kompleksisissa projekteissa, jotka sytyttävät kokeneenkin tekijän. Tästä kaikesta huolimatta meillä ei tarvitse pönöttää tai pokkuroida, vaan voit huoletta hipsutella toimistollamme sellaisena kuin olet – vaikka villasukissa.

Haussa tällä hetkellä

Data governance -asiantuntija

Haemme joukkoomme kokenutta Data Governance -osaajaa, viemään asiakkaidemme datan hallinnan (-mallin) uudelle tasolle. Me uskomme, että digitaalinen tuottavuus ja transformaatio voivat rakentua vain laadukkaan ja hyvin hallitun datan päälle – ketteryyden vaatimuksia väheksymättä!

Työpaikan sijainti on Espoo, pääkaupunkiseutu

Data platform -arkkitehti

Etsimme tiimiimme kokeneita ja aikaansaavia data alustojen ammattilaisia. Data platform -arkkitehtinä suunnittelet ja toteutat data-alustoja eri asiakasyritystemme tarpeisiin. Ymmärrät mistä paloista data-arkkitehtuuri koostuu ja osaat keskustella siitä niin liiketoiminnan kuin IT-puolen kanssa. Työ pitää sisällään asiakkaan tarpeiden kartoitusta, arkkitehtuurin suunnittelua ja toteutusta, integraatioiden rakentamista sekä datan mallintamista ja hallintaa.

Työpaikan sijainti on Espoo, pääkaupunkiseutu

Pilviarkkitehti

Me Talent Basella autamme asiakkaitamme rakentamaan digitaalisen ajan menestystarinoita ja etsimme nyt kasvavaan huipputiimiimme kokeneita ja aikaansaavia pilviarkkitehtejä toteuttamaan digitalisaatiota ja datan hyödyntämistä tukevia hankkeita.

Työpaikan sijainti on Espoo, pääkaupunkiseutu

Senior Digital Experience consultant

We are looking for Senior Digital Experience consultants for that are able to drive the end-to-end digital experience design. We would like you to have experience from projects where you been working on holistic perspective on backend, operations, business and design – or the right attitude to learn and be part of our world leading holistic design philosophy.

Espoo & capital area, Finland

Datan hallinnan konsultti

Etsimme kasvavaan konsulttitaloomme kokeneita datan hallinnan ammattilaisia, joilla on timanttisen asiaosaamisen lisäksi myös hyvät fasilitointija esiintymistaidot sekä kokemusta liiketoimintalähtöisistä datan hallinnan tehtävistä.

Työpaikan sijainti on Espoo, pääkaupunkiseutu

Data Engineer

We are looking for experienced Data Engineers to build and expand our team of advanced analytics experts. You will work in Talent Base primarily as a consultant in various customer assignments, but also support the company in our internal development projects.

Espoo & capital area, Finland

Avoin haku

Kerro meille itsestäsi ja tavoitteistasi, sekä millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Asiakkaamme voi etsiä juuri kaltaistasi asiantuntijaa, joten täytä heti alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. CV:täsi voimme tutkia yhdessä myöhemmin.

Mietitkö vielä, onko Talent Base sinun paikkasi?

Lue millainen työpaikka olemme

Hae meille töihin