Informaationhallinnan konsultti

Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae paikkaa

 

Informaationhallinnan ammattilainen, etsitkö meitä?

Etsitkö työnantajaa, joka arvostaa laajaa informaationhallinnan tuntemustasi, syvällistä asiaosaamistasi jollakin sen osa-alueella ja projektikokemustasi liiketoimintalähtöisissä informaationhallinnan hankkeissa? Haluatko projekteihin, joissa pääset hyödyntämään rautaisen asiaosaamisesi lisäksi myös fasilitointi- ja esiintymistaitojasi?

Kasvatamme informaationhallinnan tiimiämme ja etsimme joukkoomme useita informaationhallinnan ammattilaisia, joilla on laaja ymmärrys alueesta kokonaisuutena, syvällisempää osaamista jostakin sen osa-alueesta ja projektikokemusta liiketoimintalähtöisistä informaationhallinnan hankkeista. Ydinosaamiseesi voi kuulua esimerkiksi tietosuoja, avaintiedonhallinta (MDM), tietomallinnus, datan laatu, tietovarastointi, Big Data, raportointi, analytiikka tai integraatiot.

Miksi valita Talent Base työnantajaksi?

Talent Base Oy tarjoaa kiinnostavan tehtävän ja kehittymismahdollisuuden digitalisaation parhaiden osaajien parissa. Tehtävässä kehityt kiinnostavien ja vaativien asiakkaiden projekteissa, joissa toteutetaan uusinta teknologiaa ja ratkaisuja.

Olemme aikuisten asiantuntijayhteisö, jossa jokainen pääsee kasvamaan ja kehittymään haastavien tehtävien ja ammattitaitoisten kollegoiden parissa.

Meidät tunnetaan vastuuntunnostamme ja korkeasta moraalistamme, mikä mahdollistaa meille monipuoliset ja vastuulliset toimeksiannot asiakkaidemme tärkeissä toiminnoissa.

Yrityksemme avoimuus ja luottamus ovat luoneet pohjan joustavalle itsenäiselle työskentelylle, sekä työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla.

Lue myös periaatteistamme ja meistä työpaikkana.

Lisäksi pakettiin kuuluu:

  • Kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät edut
  • Vuosittainen henkilökohtainen koulutusbudjetti
  • Kattavat terveys- ja vapaa-ajan vakuutukset

Kuulostaako hyvältä? Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä meille osaamisestasi ja kokemuksestasi kertova hakemus otsikolla”Informaationhallinnan konsultti” joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jobs@talentbase.fi.

Käymme hakemuksia läpi tulojärjestyksessä. Kannattaa siis toimia nopeasti!


Tiedustelut tehtävästä

Tero Laatikainen, Director Data & Analytics Services

Tero Laatikainen

Hae paikkaa