Yritys

Luomme digitaalisen aikakauden menestystarinoita. Yhdistämme datan, pilviteknologian, toimintamallit ja kokemuksen asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuvoimaksi.


Kokemusta ja näkemystä digitaalisten ratkaisujen muotoiluun

Olemme joukko ratkaisumuotoilijoita, joiden suunnittelutyön jälki näkyy digitaalisissa palveluissa ympäri maailman. Teemme työtämme riippumattomina teknologioiden tai työkalujen toimittajista, joten pystymme suunnittelemaan ratkaisut täysin asiakkaidemme liiketoiminnan lähtökohdista ja heille parhaalla tavalla.

Talent Basen asiakastyytyväisyys

Talent Base numeroina

2007

Perustamisvuosi

9 M€

liikevaihto 2018

65

asiantuntijaa

63

NPS-suositteluindeksi (-100 - 100)

Periaatteemme

Ratkaisuhakuisuus

Olemme aktiivisia, itseohjautuvia ja eteenpäin katsovia ammattilaisia, joilla on taito ja tahto ratkaista haastavimmatkin ongelmat. Uskomme kokonaisvaltaiseen ajatteluun, kokeiluihin ja jatkuvaan oppimiseen etsiessämme parhaita ratkaisuja ja teknologioita asiakkaillemme.

Kuunteleminen

Olemme aidosti kiinnostuneita aiheista ja ihmisistä, joiden parissa työskentelemme. Edistämme avointa keskustelua ja luomme aitoa yhteistyötä eri osapuolten välille. Kuuntelemme aktiivisesti eri näkemyksiä ja keräämme myös palautetta työmme jäljestä.

Rehellisyys

Olemme vilpittömiä, avoimia ja uskallamme tarvittaessa nostaa esille myös vaikeat asiat. Pidämme lupauksemme, kannamme vastuumme ja seisomme sanojemme ja tekojemme takana. Myönnämme myös rohkeasti, jos huomaamme olevamme väärässä.

Lojaalisuus

Olemme lojaaleja toisillemme sekä asiakkaillemme. Pyrimme pitkäikäisiin kumppanuuksiin ja arvostamme jatkuvuutta. Toimimme aina asiakkaamme parhaaksi.

Kokemus

Uskomme, että todellinen asiantuntijuus ja näkemyksellisyys syntyvät kokemuksesta. Olemme käytännönläheisiä, alamme ykkösosaajia, jotka ovat aina valmiina kehittämään itseään. Matkallamme huippuammattilaisiksi nojaamme vertaisoppimiseen, kokemusten jakamiseen ja kovaan työhön.

Tuloksellisuus

Olemme tavoitteellisia ja tähtäämme konkreettisiin liiketoimintahyötyihin. Suunnittelemme asiakkaidemme ratkaisut kestävää kasvua ja pitkän tähtäimen kannattavuutta ajatellen. Tulokset mittaamalla osoitamme saavutetun hyödyn.

Miten kaikki alkoi?

Vuonna 2007 Tomi Bergman, Mikko Meriluoto ja Mikko Mustakallio yhdistivät voimansa. Vuosien yhteistyö erilaisissa konsultointiprojekteissa oli osoittanut, että he jakoivat yhteisen näkemyksen siitä, millaista apua suuret yritykset tarvitsevat IT-hankkeissaan. Miehet tekivät rohkean päätöksen – ja niin syntyi Talent Base.

Lue koko tarina Tutustu historiaamme aikajanalla

Tarinoita ratkaisumuotoilijoista

Timo Karsisto

Timo on työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa ketterissä projekteissa. Hänen mielestään tärkeintä ratkaisumuotoilijan työssä on kestävien ja riittävän yksinkertaisesti toteutettujen ratkaisujen suunnitteleminen.

Lue koko tarina